[seksjonspolstring = “60px”] [rad]

Fysioterapi

[/ col]

Hos Sandnes kiropraktor klinikk har vi svært kort ventetid og tilbyr en allsidig behandling om du trenger en fysioterapaut. Muskel og skjelettplager som smerter i nakke, skuldre, kjeve og rygg, er noe av det en fysioterapaut behandler. I tillegg behandler bekken, hofter, knær og ankler. Våre fysioterapauter har også bred erfaring innen behandling mot hodepine, migrene og svimmelhet.

[/ col]

[/ text_box] [/ ux_banner] [/ col]

Ikke drøy behandling hos en fysioterapaut

[/ col]

Problemer med muskel og skjellettplager kan være forårsaket av ren overbelastning i forbindelse med jobb eller trening. Andre ganger er plagene mer sammensatte, som etter en ulykke. Vår fysioterapaut forsøker å avdekke årsak til plager slik at vi kan gjøre noe med dette. Det sies at «en ulykke kommer sjelden alene». Dette gjelder også muskel og skjelettplager. Hvis du går for utfordring med en plage, kan avvergende endret bevegelsesmønster forårsake plager også andre steder. 

[/ col]

Dette er kjent som sekundær plager, og det er derfor viktig å få en fysioterapaut til å ta tak i problemet så fort som mulig. Jo lengre tid du har gått med en plage jo lengre tid kan det ta å få kontroll over plagen og eventuelt bli kvitt det.

Har du en kronisk diagnose, forsøker vår fysioterapaut å tilrettelegge for at du skal kunne kontrollere dine smerter fremfor at de kontrollerer deg.

[/ col]

[/ text_box] [/ ux_banner] [/ col]

Akseforhold

Din holdning og akseforhold vil bli grunnig undersøkt og eller korrigert av vår fysioterapaut. Disse akseforholdene kan ha mye å si i forhold til smerte. Hvis du trener, og føler at du stagnerer til tross for forventet fremgang, kan dette også være forårsaket av feil akseforhold. Våre fysioterapeuter jobber blant annet med Pilates, og kan mye om basistrening for mage og rygg.

Trening

Bruk av stabiliserende utstyr som slynger, balanseputer og stor ball har økt de siste årene. God stabilitet legger tilrette for bedre kontroll over leddutslag. Ytre muskulatur får bedre arbeidsforhold, og du kan oppleve å få bedre kontroll over smerter og fremgang i trening. Vi kan tilpasse trening og enkle øvelser som kan brukes til å holde dine plager på avstand.

OBS ! Fysioterapeutene ved Sandnes kiropraktorklinikk er privat og mottar ikke driftstilskudd fra kommunen. Det kreves derfor ikke henvisning for å oppsøke oss.

[/ kol] [/ rad] [/ seksjon]