Om oss

Med erfaring tilbake til oppstarten i 1994, er Sandnes Kiropraktorklinikk en av Sandnes eldste og mest erfarne kiropraktorklinikker, og du finner oss Sandnes og på Forus.

Vi har et tverrfaglig team innen kiropraktikk, fysioterapi, akupunktur, muskelterapi og trening. Vårt store fokus og mål, er å optimalisere din helse ved forebygging og behandling av problemets årsak og ikke dets symptomer.

Vi har et godt samarbeid med Elixia, og er en del av Eureka-kjeden. Du er alltid hjertelig velkommen til oss.

nathalie

Nathalie Dallaire

KIROPRAKTOR

Nathalie er en erfaren kiropraktor, som har pasienter i alle aldersgrupper. Hun har fokus på å jobbe med hele familien. Hun har storkompetanse i spedbarnsbehandling , og mye kunnskap innen oppfølging av barn og gravide.

espen

Espen Refsland

KIROPRAKTOR

Espen er en erfaren kiropraktor med videreutdanning innen idrettskiropraktikk. Han er i dag kiropraktor for sykkellaget Team Coop Østerhus og en rekke andre idrettsutøvere.

steffen

Steffen Ø. Vasbø

FYSIOTERAPEUT / AKUPUNKTØR

Steffen er en erfaren og allsidig fysioterapeut. Han er i tillegg utdannet klassisk akupunktør. Løperne i Team Ingebrigtsen er blant dem han følger opp.

Stina_ansatt

Stina Busk

FYSIOTERAPEUT

Stina er en allsidig fysioterapeut som jobber mye med opptrening og rehabilitering. Hun er erfaren innen bruk av trykkbølge, formthotics såler, medisinsk akupunktur og slynger. I tillegg holder hun kurs for foreninger og idrettslag.

katja

Katja Hansen

MASSASJETERAPEUT

Katja har lang erfaring innen et bredt spekter av plager og restitusjonsbehandling. Hun jobber med alt fra kontorpersonell til idrettsfolk. Hun er for tiden massasjeterapeut for Team Northug.

Jilljpg_ansatt

Jill Gildhav

MASSAGETERAPEUT

Sertifisert massasjeterapeut. Utdannet ved Axelsons gymnastiske institutt (Stockholm) i 2000.

cecilie

Cecilie Lone

MENTALTRENER /  HELSECOACH

Cecilie er en dyktig mental trener og utdannet NLP coach. Hun er allsidig jobber både med bedrifter, enkeltpersoner og idrettslag. I tillegg er hun ansvarlig for livsstilskurset ”En ny start”, hvor hun er en meget inspirerende kursleder.

anne

Anne Therese Abrahamsen

RESEPSJONSANSVARLIG

Anne Therese står for den daglige driften i resepsjonsområdet. I tillegg er hun med og arrangerer livsstilsprogrammet ”En ny start».

silje

Silje Hatlem Paulsen

KIROPRAKTOR

Silje er en allsidig kiropraktor, ferdig utdannet i 2010. Har stor interesse innen idrettskader, men også generelle nerve-muskel-skjelett relaterte problemer i alle aldre. Tilleggsutdannet massør.